LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 30 april 2012

Löst & ledigt

Av Mynta - 30 april 2012 09:59

 


Skönt med lite extra ledighet.

Speciellt när vädret visar sig från sin bästa sida.

Kolla bara in utetemperaturen (längst ner på displayen) kl 11 idag!!!

Bådar gott.


 


Planerar att ligga här, lite.

Riggade stolen i solen redan kl 10!! 


 

Tänker försöka vara utomhus så mycket som möjligt.

Jag ska nog fixa lite i trädgården, hänga ut tvätt, mysa med hönsen...

...det blir nog till och med matlagning utomhus!


 


Gräset har blivit klippt för första gången i år - till hönsens stora förtjusning!

Gräsklipp är inte bara gott; det är även sanslöst kul att sprätta rundor i!!!


 


...och det gröna gräset ger härligt gula gulor i äggen som vi får från dem!!!

Ägg behöver vi nog aldrig vara utan här hemma - våra hönor är världens bästa värpare.


 


...så jag fortsätter att göra min smarriga äggtoddy, när sötsuget sätter in!


 


På tal om "in" - INGEN kan nog se in genom DENNA ruta ut mot bygatan, i alla fall...

karlbergaren växer så det knakar i sin fina piedestal!

Jag störtgillar det gröna ljuset som uppstår när solen lyser igenom alla fina blad!!!


I en annan fönsterkarm har tomatfröerna grott:


 


Nej, hörni - nu har jag inte tid att sitta här!


 


...nu ska jag ju dra igång en go' Bob Marley-skiva,

öppna fönstret ut mot trädgården, och gunga loss!!!


- Ha en skön Valborg!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se