LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Lynnigt

Av Mynta - 7 maj 2012 08:39Häggen blommar längs skogsvägarna - några kvistar fick komma in och sprida väldoft.


Majvädret i Skåne är verkligen kontrastrikt!


Mitt-på-dagen-temperaturer på 25 grader kan lömskt förvandlas till minusgrader på nätterna!

Häromnatten hade vi minus 1, så fiberduk fick genast rafsas fram ur garagekaoset:


 


  Hoppas allt klarade sig...


Sötsuget kanaliserades denna gång via knäckflarnsbakande:


 


- Fullständigt livsfarligt!


Det har pysslats en del:


 


Mitt virkade mobilfodral fick sin "finishing touch".

Kände för lite retrofärger...


Studentinbjudningar började ta form:


 


Tidsödande, pilligt & FANTASTISKT kul!


Dottern klippte av ett par jeans och gjorde till shorts.

Hon ville ha dem spetspimpade.

Den ömma modern ryckte in:


 


Blev ju faktiskt rätt fina!

Frågade om hon ville att jag skulle sicksacka nederkanterna..NEEEEJ!!!

Ska man ju INTE.


Nähä.

Men jag ska smygtvätta dem idag när hon är i skolan!

Hehe.

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

7 maj 2012 19:43

Smart sätt att göra havreflarn! Jag står alltid och pillar och försöker få dem runda, men vem har sagt att de ska vara det ;) Nästa gång ska jag tänka på dig och göra rutor.
Ursnyggt mobilfodral! Du är så duktig :)
Och shortsen är ju också superfina. Om jag var tjugo år yngre, så hade jag velat ha likadana.

http://hallongumman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se