LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Förberedelser

Av Mynta - 17 maj 2012 21:46


Hemma pysslas och donas det inför stundande studentfirande.

Idag ritade och sågade vi stommen till studentskylten!


 

  

Jag fixade ett litet flaggspel i datorns word-program.

Tänker att det ska få hänga i entrén till själva mottagningen...


   


I hönshuset förbereds det för nya invånare.

Udda & Ursa har lagt sig på ägg.

9 stycken för tillfället.

Jag tänker begränsa det till 10 den här omgången.

Och jag hoppas på MÅNGA hönor!!!
Annars har dagen varit rätt lugn och skön.

Jag har hunnit läsa bok, samt Wordfeudat med syrran...


 


...och visst har det även hunnits sticka lite!

Stickar med ett sprillans nytt bandgarn i trikå från Järbo Garn;  RibbonXL.

Stickar enbart räta maskor med stickor nr 15.

- Kul! 

   
ANNONS
 
Ingen bild

Mari

3 juni 2012 17:29

Hej!
Har du beställt Ribbon XL garnet eller köpt i affär? Funkar det att t.ex sticka ett linne av det? Btw.....snygg färg!!

 
Liisa

Liisa

17 juni 2012 09:07

Vilken härlig blogg du har! Vackra bilder och vackra ting. Bandgarnet intresserar mig - har ett antal hekton (dock inte så vacker färg) som jag inte riktigt vet vad jag ska använda till. Vad är det du stickar i bandgarnet? Hälsningar /Liisa

http://www.jeaba.se

 
Ingen bild

Mynta

17 juni 2012 11:50

Liisa: Hej, och vad kul att du hittat hit!
Jag tänker sticka mig en tubhalsduk av bandgarnet! En som jag kan lägga två varv om halsen; som en 8, liksom. Men jag ska repa upp min rätstickning, och övergå till slätstickning, tror jag. Rätstickning ger en cool struktur, men här blev det FÖR grov struktur, tyckte jag...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se