LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 31 maj 2012

Ketchupeffekten

Av Mynta - 31 maj 2012 11:16


Ja, ni vet - den där berömda - har drabbat mig med FULL kraft.

Outsäglig sorg & maktlöshet och trasslig vardagslogistik blandas med glädje & stolthet.

Känslor och tankar som far runt i skallen i ett kaosartat kretslopp.

Från mörker till ljus i ett rasande tempo.

Livet är SÅ jävla orättvist, samtidigt som det är helt fantastiskt. 


När det är såhär får jag svårt att sortera och organisera. Ännu mer än vanligt.

Mina älskade listor får rädda mig återigen.


Det var ett tag sedan jag var här sist, och mycket vatten har runnit under broarna sedan dess.

Kameran har varit med mig ibland, men oftast har jag glömt den.


En titt i kameraminnet ger i alla fall lite utdelning:


 


Storasyster och jag överraskningsfirade mamma på Mors Dag.

Vi kom med hembakt och Ginkoträd (!).


 


Och när man är hemma hos mamma och pappa, blir ju trädgården en given medelpunkt.

Här syns lusthuset mitt i grönskan.


   


Deras blåregn och kattmynta konkurrerade om uppmärksamheten. Båda vann.


 


När jag kom hem hade dottern städat, tömt diskmaskin & bakat.

Allt för att hylla sin mamma. Och hennes mamma blev alldeles mjuk & varm om hjärtat.


 


I trädgården blommar syrén & kaprifol, och gör så att livet doftar godare.


Annars är radarn rätt mycket inställd på detta:


   Studentbalen har redan varit, och nu väntar examen med utspring och studentmottagning.


Och det är den här snyggingen vi ska fira:


 


Modershjärtat bankar STOLT.

Vår egen lille grodslukare.

Snyft. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se