LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 2 juni 2012

Hallå?

Av Mynta - 2 juni 2012 22:00


...känner mig lite ensam.

Finns där någon därute som bara vill säga...hej?

Liksom?


Med runt 60 besökare om dagen, blir jag ibland lite fundersam.

Finns det ingen som känner för att slänga in nån protest eller nåt litetbifall?


Vem är du som tittar in hos mig ibland?

Vem är du somläser mina ord och tittar på mina foton?


Eller är det bara mamma och syrran som flimrar förbi?

(Vars trettio gånger/dag med olika IP-adresser varje gång?) :)


Befinner mig i en bloggsvacka.

Ifrågasätter iofs ALLT omkring mig just nu.

Livet har skiftat perspektiv på kort tid.

Vad sysslar jag egentligen med?

Vad är viktigt?

Egentligen?


Detta?


Hmmm.


...

 
ANNONS
 
EvaP

EvaP

2 juni 2012 22:59

Jag läser...så..hallå från mig!

http://eva.monkeytoys.se

 
Ulrica

Ulrica

2 juni 2012 23:45

Här idag och nästan alltid :O) kram!

http://www.lyckeboet.blogspot.com

 
Ingen bild

Carina

2 juni 2012 23:47

Hejs!
Hittade hit för några år sedan genom Persiljas blogg. Känner frändskap med din estetik, vilket gör att jag tycker mycket om dina bilder. Bonnunge, f.d kolonist, boende i ett av Landskronas radhus gör att jag tyvärr ej kan ha höns fast jag gärna vill.
Läser och lyssnar hellre än skriver och pratar, så därav tystnaden i kommentatorsfältet. Men i fortsättningen så kanske! Allt för att du inte ska tystna ; )
Hälsar Carina

 
lisbeth

lisbeth

3 juni 2012 00:40

Hej
jag tittar in här nästan varje dag,du gör mej glad och jag tycker om din blogg ,de saker du skriver om ,dina hönor (då jag alltid velat ha egna)jag har själv bloggen bettan bravader och nu skäms jag över att jag inte skrivit någon komentar innan.men jag märkt att det är sällan och blir mindre och mindre med kommentarer i allmänhet på bloggarna,vilket är trist ibland undrar man vem tusan man gör det för :) och blir less på det ,det där går i perioder. Ha det så gott och tack för att du tar dej tid med dina inlägg och bilder /vänligen Lisbeth

http://bettansbravader.blogspot.se

 
Tant Grön

Tant Grön

3 juni 2012 02:24

Jag tittar in ibland.

http://ihuvudetpatantgron.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lotta

3 juni 2012 13:21

Hej!
Ja, jag är en av dem som kikar in till dig nästan varje dag. Alltid lika kul och se på dina fina blogg !! Så sluta inte blogga för guds skull !!
/Lotta

 
Ingen bild

Heidi

3 juni 2012 13:47

Jag hoppas du fortsätter blogga om allt och inget för du gör det på ett roligt sätt. Jag blir glad varje gång jag besöker din blogg//Heidi

 
Ingen bild

Mari

3 juni 2012 15:25

Hallåhallå!
Hittade din blogg via Persilja.Jag har följt dig sedan du startade att blogga. Gillade din kreativitet och dina inspirationsrika bilder med en gång!Sen gillar jag Skåne också (har själv bott i Hässleholm i många år och nu i Karlstad!)Kram från mig!

 
Ingen bild

Märta

3 juni 2012 22:19

Vi finns men hörs inte...
Jag gillar att läsa om dina pyssel, hönor och allt annat. Fina bilder tar du också!

 
Ingen bild

Therese

4 juni 2012 00:16

Hej hej!
Therese heter jag. Bull terrier ägare som du. Hamnade nog här pga det. Stannade för att jag älskar att läsa om ditt pysslande i hemmet och i trädgården. Önskade jag var lika pysslig som du. Sen är dina höns så fina och roliga att läsa om, vill själv ha ett hönshus med massor av höns eller iaf några. Jag blir glad av alla bilder som du lägger upp. Lite mer på din fina gräddbulle så blir allt bara toppen. Varma hälsningar från Skellefteå i norr.ps inte sluta blogga :)

 
Persilja

Persilja

4 juni 2012 11:41

Känner mig skyldig. Nu kommer några ord. Fan vad dåligt att jag inte klämmer in fler kommentarer. Fast jag känner samma. Det blir så tyst ibland och utan kommunikation tappar man liksom gnistan att blogga. Ibland känns det som ju fler läsare desto färre kommentarer. Men varför har jag aldrig förstått. En blogg är för mig en dialog. När den blir en monolog är det inte alls givande längre. Eller jo, fast på ett annat sätt.
Kan du inte mejla mig nu. Jag behöver höra från dig. Blir orolig. Skynda. Jag lyssnar och svarar. Puss.

http://blogg.familyliving.se/persiljashus

 
Ingen bild

charlotte

4 juni 2012 16:46

Jag kikar in! Alla mina favoriter försvann i ett nafs så nu försöker jag leta reda på dem igen. Det går sådär. Vill bara säga att jag blev kär i Österlen och speciellt Tomelilla! Underbart... skulle bara önska att jag inte hade rört till det så att jag hade fått en chans att möta dig. Så hoppas jag du snart är tillbaka till livet som du vill ha det. Men Tomelilla fick mig att vilja återvända... så vackert!
PS. Sluta inte blogga, för du förgyller många av oss med lust och ork.
PS 2 nog för att jag är virrig men jag kommer inte ihåg min bloggadress!
PS 3 Kram och kram från Charlotte

 
Ingen bild

tinus

4 juni 2012 18:09

Hittade din blogg genom perilja, från en krydda till en annan, tycker om dina bilder och stilleben, hnerna frstås, det var nog faktisk metallkransarna som fångade mig, du gr mycket fint och är oxå skönt vanlig, blir liksom less på bloggar där allt är så perfekt och lyckligt,, Hälsningar från Martina, mångsysslare, snart hnsägare, tvåbarnsmamma i norge,

 
Ingen bild

Mynta

4 juni 2012 22:48

EvaP: Hej Eva! Hallå tebax. Guud vad snabbt du svarade. Fick mig att somna gott. :)

Ulrica: ...och du hänger kvar...? Gott! :)

Carina: Aha - en landskronit! :) jag gick mina två sista år av gymnasiet på Gullstrandsskolan i Landskrona! En av mina bästisar är faktiskt en inföding! Man måste inte kommentera om man inte vill! Jag är ingen bra kommentatör själv, men nu behövde jag bara höra att jag inte var så förbaskat ensam som jag kände mig!
Hej, förresten! :)

Hej Lisbeth! Du skall icke skämmas, ty jag kommenterar icke själv heller så bra!
Så kul att få veta vilke människor det är som är inne hos mig och läser - att liksom få lite "namn" och personlighetsbeskrivningar - det blir ännu roligare då! Kul att jag kan göra dig glad!

Tant Grön: HEJ! Jag tittar in hos dig oxå. Basattuvet. Lika jävla dålig på att kommentera själv. Men jag gillar dig. Skarpt.
Du hjälper mig att släppa en del av alla mina konstiga "måsten". Tack för det.

Lotta: Hej! Nästan varje dag? Wow! Ojdå. Trodde ingen gjorde det. Nu växte jag lite.

Heidi: Kan väl bara vara den Heidi jag redan känner, va? :) Kul att du är inne och läser...då vet du ju vad din stackars son konfronteras med när han är här...? :D

 
Extraminnet

Extraminnet

4 juni 2012 22:58

Hittade hit på grund av hönsen (åhh, vill ha höns!) och har fortsatt på grund av hönsen, din otroliga kreativitet, fina ord och bilder. Tack, tack, tack för all inspiration!

http://extraminnet.wordpress.com

 
Ingen bild

Malin

4 juni 2012 23:16

Hamnade på din blogg av en slump, då jag sökte på webben ang. hönshus av lekstuga... Och fastnade!!! Gillar din kreativitet och att du kan göra så vackert, av "ingenting"!! Man blir så glad av att läsa om ditt "vanliga" liv!! Kraam / Mallan

 
Ingen bild

Mynta

4 juni 2012 23:17

Mari: Hallåhallå själv!!! Jaså; en Skåning i förskingringen? :)
Och även du hittade mig via Persilja - jag har mycket att tacka henne för! Saknar du Skåne?

Märta: Visst finns ni! Kul att höra från er! Jag är också en sån som är runt överallt utan att synas så mycket - helt OK! Tack för att du lyssnade på mitt desperata anrop. Allt blir plötsligt så mycket roligare när man får "höra" en röst! (Jag bloggar - alltså finns jag?) :)

Therese: Åh - ännu en lycklig bullterrier-ägare??? (Finns väl förresten bara lyckliga sådana?) Kul! Klart du ska ha höns!!! Ett av mina bästa beslut (näst efter bullterrier-beslutet, då :)), var det att just skaffa höns! Ger SÅ mycket glädje! Lovar. Lägger gladeligen in ännu fler gräddbullebilder. Bara "madam" går med på att vara med på bild. Inte hennes största passion, om man säger så...vandrar iväg och blänger stört på en så fort man visar kameran...suck. Har du en tik eller hane? Hur gammal?

Persilja: Jag har mejlat. Puss tebax.

Charlotte: Men hur lyckades du nu bli av med alla dina favoriter? Kanske en ofrivillig "städning"? Kan faktiskt vara bra att rensa ut ibland! :)
Förvånar mig INTE att du blev charmad av Skåne och Österlen. Bra, för då ökar ju chanserna för att vi ska kunna träffas en gång, eller hur? Du får övertala maken att spendera en del av semestern i Skåne!!! :)
Kram!

Tinus: Från Norge? Wow! Jättekul, ju! Jodå, jag är alltigenom vanlig, och det står jag för! Snart hönsägare, säger du? Spännande! Du lär inte ångra dig - lycka till!

 
Ingen bild

Mynta

4 juni 2012 23:29

Extraminnet: Hej!Tack för att du tog dig tid att berätta vem du är och säga hej! Sånt gör en glad! Kul att kunna inspirera. Är du på gång att skaffa höns? Vilken sorts höns isåfall?

Malin: Hihi - ännu en höns-sökare! Jag förstår till fullo - har man en gång fått igång tanken på det här med höns, är det svårt att sluta! :)
Känns så härligt att kunna glädja någon med en titt in ett alldeles vanligt liv. Älskar själv att läsa och kunna "titta in i" andras vanliga liv - vardagen fascinerar mig!

 
Ingen bild

Linda Jönsson

4 juni 2012 23:47

jaaaaaaaaaag läser!

Och du var saknad igår, bara så du vet!

 
Ingen bild

Extraminnet

5 juni 2012 17:58

Hej igen!
Vi drömmer om höns men har inte kommit längre än så. Det är så mycket som ska fixas när man har hus och stor tomt och maken prioriterar inte höns lika mycket som jag tyvärr. Testade förra sommaren då jag fick tre hönor och en tupp av rasen Brahma (fyllde jämnt). Helt underbara men det kom lite plötsligt kan man säga. :-) När det sedan visade sig vara tre tuppar (!) och en höna gav vi upp innan vi ens börjat. Men vi hann i alla fall få blodad tand! Vi får väl se om det går att övertala maken om prioritetsordningen. :-)
Ditt hönshus är en mycket bra inspirationskälla!

 
Annelie

Annelie

5 juni 2012 18:59

Hej Mynta!

Skrev en lite längre kommentar och kom åt fel knapp på datorn så allt försvann. Vi kan väl säga som så här: SNÄLLA SLUTA INTE BLOGGA OM MINSTA LUST FINNS KVAR!

Höns, mat, inredning elle livet i allmänhet - det kvittar vilket. Och så vackra bilder därtill. Du lyser helt klart upp min vardag i varje fall.

Sköt om dig!

http://konststycket.blogspot.com

 
charlotte

charlotte

6 juni 2012 08:45

Jag ska övertala maken, kommer vi inte ner till Skåne i år så blir det säkert nästa sommar, vilket betyder att du bara måste utan tvång fortsätta att blogga.
Jag är expert på att slarva bort saker som har med knappar att göra, därför försvann mina favoriter - men jag hittar igen de som är värda att hitta som din blogg!
Jo, vill du kika in hos mig, för nu har jag varit lite kreativ! Och har du någon häftig, rolig eller knasig id om den blåa klänningen tas den tacksamt emot för jag har kört fast.
och insåg att det finns en kopieringsknapp så nu vet jag vad jag har för bloggadress... hm är det dags för mig att hitta ett liv??????????
kram och ta hand om dig.

http://flygaovergronmossa.blogspot.se

 
Ingen bild

Heidi

6 juni 2012 08:56

klart det är den du känner....stressa nu inte inför fredag bara och lycka till

 
Ingen bild

Tinus

6 juni 2012 09:21

Hej igen,, fick lite dåligt samvete fr jag kallat dig fr vanlig fr det är du ju inte heller,, sknt ovanlig och vanlig mer botten än andra skrivare på nätet,, jag njuter iallafall av dina bilder och texter och kommer fortsätta kika in hos dig:) så hoppas du får inspiration å skriva vidare!

 
Ingen bild

Mari

6 juni 2012 11:06

Hej igen!
Ja du kan tro jag saknar Skåne!! Men som tur är bor mina föräldrar och bror med familj kvar så vi åker ner några ggr/år! Och vi försöker alltid ha åtminstone 1 veckas semester där! I ett tidigare inlägg 17 maj undrade jag lite om garnet du stickade på! :D Kram

 
Ingen bild

Mynta

6 juni 2012 12:42

Linda: ...och jag saknade ER!!! :(
Jag förstår att ni måste ha haft HIMLA kul! Kunde nästan höra skratten ända till jobb... :)

Extraminnet: Wow! Brahma! Ingen liten ras, precis. Jag har ju mina små yttepytte-Chabo - jag var tvungen att gå på dvärghöns, eftersom vår lekstuga är så liten...
Känner igen problemet med inte-lika-prioriterande make...jag fick tjata en hel del. Lite jobbigt, när höns står ALLRA högst upp på ens önskelista! :)

Annelie: TACK för peppning! Blogga är ju kul - jag har nog blivit lite "beroende"; men ibland känner man sig bara så HIMLA ensam därute i bloggosfären! Men nu har jag ju fått en ny gnista, tack vare alla goa hejanden från alla! :)

Charlotte: Ska givetvis kika in hos dig - låter ju onekligen spännande! Vad har du nu haft för dig??? :)

Heidi: Tänker stressa lugnt. Tror jag. Tack!

Tinus: Tack för dina snälla ord - jag tog inte alls illa vid mig - jag är stolt över att vara vanlig!!! :)

Mari: FÖRLÅT! Jag har ju helt glömt! Jag har KÖPT mitt XL Ribbon i affär! På Yllefabriken i Klippan. Det kostar 99:-, och finns i många fina färger! Jag tror absolut att det går att sticka ett linne av det! Men det blir ett GROVT linne (supercoolt!). Kolla www.jarbo.se, för att se om du kan hitta återförsäljare nära dig!? Lycka till!

 
Jenny

Jenny

6 juni 2012 22:10

Wow - 26 kommentarer! Vad kul med så många besökare :)
Jag brukar ju skriva lite då och då, så du har väl koll på vem jag är. Hoppas du vet att du inspirerar mig jättemycket och jag älskar din blogg! För mig är den viktig. Så snälla kom tillbaka från svackan snart! *kram*

http://hallongumman.blogspot.com

 
Ingen bild

Petra

6 juni 2012 22:51

Hej Mynta :D
Jag läser din blogg, jag tycker du har så härligt personliga inlägg som oftast gör en glad, sen älskar jag din kreativitet du delar med dig av så många fina bilder och personligt roliga inlägg, fortsätter du blogga kommer jag att fortsätta läsa din blogg :D

Tack för att jag får titta in här
Petra

 
Ingen bild

Anna

7 juni 2012 19:35

Hej, jag har läst din blogg länge. Även jag hittade nog hit via Persilja. Du inspirerar mig, hoppas att vägen kommer dig till mötes!
//Anna
Ps. Det här är nog första gången, någonsin, jag kommenterar en blogg.

 
Tessilago

Tessilago

7 juni 2012 23:29

Hej Mynta,
Hittade hit genom ett tips från syrran som har den numera avsomnade bloggen vardagslycka. Är glad att hon tipsade mig om din blogg, tittat in då och då och drömmer mig bort som många andra till höns och hus och så där. Uppskattar det du skriver, tips, pyssel och alla fina bilder.
Jättekul att få ta del av allt, tack.
Bloggsvackor finns som alla andra svackor, vila ett tag och komma åter brukar hjälpa. :)
tessilago.se

http://www.tessilago.se

 
Ingen bild

Tittigumman

10 juni 2012 16:30

Hej, jag ramlade in här när jag letar efter twistlekar till barnbarnet och mig själv. Fylls av inspiration och energi på din blogg så nu har jag favoriserat dig och jag kommer tillbaka... skall leta vidare efter twistbandsserier....

 
Ingen bild

Mynta

10 juni 2012 21:36

Jenny: Ja - det tillhör ju inte precis vanligheterna, men KUL är det! Annars brukar ju DU tillhöra de flitigaste kommentatörerna hos mig - tack för det! :)

Petra: Hej! Kul att kunna göra dig glad! Tänker fortsätta blogga - det hade blivit svårt att hålla sig ifrån det nu!

Anna: TACK för att du tog dig tid att slänga in en kommentar! Känner mig hedrad av att vara din första! ;)Faktiskt.

Tessilago: Vardagslycka? Finns den kvar i cyberrymden fortfarande? Måste in och kolla! Välkommen hit iaf. Tror svackan är över för den här gången... :)

Tittigumman: Vad kul att kunna inspirera och energera (?)! Välkommen tillbaka! Hoppas du hittar vad du söker!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle. Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord,får utlopp just där, på Instagram, istället. Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss... Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos. Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...) Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får ider mitt i långtråkigheten. Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera armband för att lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

M Ti On To Fr L S
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Flj LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Flj LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se