LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 16 juni 2012

Jag tycker om...

Av Mynta - 16 juni 2012 23:32

 


...alla fantastiskt gula & helvilda smörblommor, som bestämt sig för att kanta ena sidan av hönsgården...
...nypotatis, som fått färg & smak av ugn, olivolja och örtsalt...


 


...mitt senaste påkomna virkprojekt, som kommer att bli ÄNNU en väska...


    


...att titta på bilder såhär efteråt, av sonens student, som jag tyckte blev så lyckad...


 


...min kaotiska kryddlåda utanför köksfönstret (och ananasen i fönstret...?)...


 


...att jag lyckats lura in maken i Wordfeud's fantastiska värld (MIN mobil på bilden - han vägrar Smartphone)...


 


...att vår "hönsfamilj" just nu funkar så bra, och att alla ser till att ta hand om varann.


Jag är så tacksam.

Bugar ödmjukt inför vad livet ger mig.

Försöker ge tillbaka allt vad jag kan. 
ANNONS
 
Ingen bild

Gunilla

18 juni 2012 22:39

Hej!
Jag tycker också om!
Att påta i trädgården, pyssla med undulaterna, handarbeta, baka....
Att bo i Skåne.
Att mitt äldsta barn tog studenten i fredags.
Det var så jag halkade in på din blogg.
Ett recept jag ville göra till studentbuffén hette gurksalsa. Till det skulle man ha mynta, vilket jag efter letande i tre affärer inte kunde hitta, så jag gick hem och googlade det och simsalabim dök din blogg upp!
Märkligt tyckte jag att vi verkade lika och hade samma intressen.
Jag har också haft höns tidigare och vill gärna ha igen.
Jag gillar också Wordfeud.
Jag är också 40-plus, som det kallas.
Nåja, jag ville bara skriva ett par rader och berätta att jag läst och tycker om din blogg! Fortsätt med den, den är upplyftande och inspirerande! Kram, Gunilla

 
Ingen bild

Mynta

19 juni 2012 10:44

Gunilla: Men Oj vad vi har mycket gemensamt, då! Kul att du hittade hit! Den där gurksalsan med mynta i, lät ju intressant. Hoppas den blev god! Tack för att du tog dig tid och berättade vem du var - jag tycker det är SÅ kul! Vilken sorts höns hade du innan, förresten? Och OM du skaffar nya - tänker du ha samma sort igen då? Nyfiken... :)

 
Ingen bild

Gunilla

10 juli 2012 19:56

Gurksalsan var toppen!

Studenten blev jätttelyckad!
Hönsen.. ja det var ca 5 dvärghöns och två tuppar, tänker jag ska ha ca 3 hönor o en tupp nästa gång. Har du några att avvara?

 
Ingen bild

Mynta

11 juli 2012 22:34

Gunilla: Just nu har vi ju 5 kycklingar, och vi har ännu inte blivit på det klara med vilka kön de tillhör...svårt!!!
Men jag befarar att vi fått 4 tuppar och en höna. Suck.
Så vill du ha tupp, så har vi nog gott om dem! :)
Den stackars hönan behåller vi. (om det nu ÄR så).
Jag gör ett inlägg i bloggen när vi är HELT säkra på vad kycklingarna blivit, så vet du, och så kan vi kanske ta kontakt då!?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se