LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2012

I mörkret...

Av Mynta - 27 augusti 2012 08:15

...trivs jag allt som oftast.


 


Då kan jag göra saker som ingen annan ser.

Min egen virkgraffiti, t ex.

Runt vårt stuprör vid ena husknuten.

Nästa morgon när jag hämtar tidningen, kan jag låtsas vara förbluffad över vad som hänt under natten...


När det är mörkt får jag ett annat seende.


 


Får liksom nya vinklar på saker och ting.


 


Omgivningen blir liksom tätare och tystare. Mer intensiv.


 


Mysfaktorn höjs.


 


...och somliga vill bara att man ska bli FÄRDIG nån gång, och gå och lägga sig...

- Kom nu, matte!!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda Jönsson

27 augusti 2012 08:52

tack för dagens skratt,syftar på sista bilden då det enda mitt öga faller på är ett par kallingar :-P

och jag är sugen på såna där armband du har gjort, och sugen på att sticka, sugen på att lägga mina photopearls, men vart är orken?

 
Tant Grön

Tant Grön

27 augusti 2012 09:47

*fniss* Fantasi är bäst!

http://ihuvudetpatantgron.bloggplatsen.se

 
Charlotte

Charlotte

28 augusti 2012 09:19

det tog en liten stund innan jag såg Gräddbullen!! Tjusiga byxor hon har ;)
Jag är så sugen på att pyssla och att sjunga... men var ska jag börja! Började dagen i skogen med en tur runt spåret och sjön! Det var mysigt.
Kom just på att jag inte bloggat om den pimpade tunikan!! Antecknar snabbt. Men du var köpte du Kumihimo grejen???
Jag gillar ditt stuprör!!! WOW!! Tänk om man kunde virka en jättelång för ett 6 våningarshus! Det skulle väl vara något det... ;)

http://www.flygovergronmossa.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

28 augusti 2012 09:53

Linda: Visst har hon fina brallor? Gräddbullen löper för tillfället, och eftersom jag inte vill ha blodfläcker ÖVERALLT i huset, så får hon snällt bära mina avlagda trosor med hål för svansen...inuti är de preparerade med trosskydd som byts ut allteftersom - hon är nästan mänsklig, ju!!!! :) Orken hittar du efter ett par söndagar tillsammans med bästaste kören!!!

Tant Grön: Fantasi is da shit! :)

Charlotte: Visst ÄR brallorna fina??? :)
Exaktamente - jag vill SE den där tunikan NU!!!!
Jag köpte min Kumihimo i den lokala garnaffären. Du får höra dig för! Jag tror en sex meter lång virkgraffiti skulle kunna aspirera till Guiness Rekordbok! Go for it! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se